select * from tbl_tour where 1 and ((FIND_IN_SET(14 ,holiday_types_ids))or(FIND_IN_SET(18 ,holiday_types_ids))) ORDER BY price asc , price asc limit 0 , 10

City Trips

City Trips in één handig overzicht om te vergelijken. Op zoek naar een rondreis en dan specifiek een City Trip? City Trips eenvoudig vergelijken. Ga op reis met een City Trip. Rondreizen naar alle landen in de wereld en op waar je reist op jouw manier.

City Trips

City Trips zoeken, vinden en vergelijken. We hebben het complete aanbod van rondreizen van Nederland. City Trips van kleine reisbureaus maar ook de grotere tour operators die ook City Trips aanbieden. Je vindt je City Trip hier gegarandeerd.

Rondreis... of City Trips?

Om ervoor te zorgen dat je een rondreis kiest die je wil, en niets aan het toeval overlaat, bieden we reisorganisaties die City Trips aanbieden de mogelijkheid gegeven om elke City Trip in ons systeem te zetten. Met de reis filters kan je zo alle City Trips zo vinden en vergelijken. Zo ben je nog sneller bij je rondreis en kies je meteen je City Trip.